DAG 6 – TYP AV KILLAR JAG FALLER FÖR

Ja, ni hur ska jag försöka göra detta svar lite kort. Jag kan börja med att säga att jag faller lättare för idrottskillar än datakillar typ. Eftersom mina förhållanden ifrån när jag var 5-6 år till 13 år har varit med en ishockeykille, en simmare, en fotbollsspelare, en skatare osv. Jag gillar nog mer såna killar än de som gillar att titta på the simpson med två påsar chips och 1 stycken 2 liters cola flaskor på en fredagkväll i sin ensamhet. Jag faller ofta för de trevliga och de som ger mig uppmärksamhet, det är det jag älskar mest när killar gör. Jag faller lätt för söta sms, även från killar jag inte gillar på det sättet, vilket inte är en bra sak. Jag gillar när det är killen som tar första stegen så han ska inte vara blyg. Men han ska också bry sig om sina vänner och familj.

Min senaste pojkvän var jag ihop med i två år och två veckor. Men vi var aldrig "ihop på riktigt" eftersom vi blev ihop när vi gick i 5an och vi båda var blyga som fan så vi vågades inte ses själva och sen när vi gick i 7an så tyckte jag att vi kunde hitta på massa saker och ses och sånt men då gjorde han slut. Hans förlust, haha. Aja men han var ganska elak mot vissa andra i klassen, lite badguy, inte för han höll på med dumma saker men han var ganska busig av sig, men emot mig var han väldens snällaste, han brydde sig verkligen om mina känslor. Men vi växte ifrån varandra så det var nog bäst att det tog slut.

Men det jag söker hos en kille är någon som kan få mig att skratta vilket inte är så svårt eftersom jag skrattar väldigt ofta, han ska se mig som otroligt viktig och ta initiativ till att hitta på saker.

Till utseéndet faller jag såklart för de snygga. Gärna lite längre än mig och söta. Jag faller för de med kort hår (om jag jämför med tidigare förhållanden) vara välträndade och se trevliga ut. Men jag vet inte riktigt alla säger väl att det första man ser är utseéndet är det första man ser men jag kan se om de är en av de trevliga eller inte. Jag faller oftast för svennar eller jag har aldrig känt att jag gillar någon icke svensk men så är det bara med mig. Kanske kommer bli annorlunda sen men nu är det så. Gillar ofta inte sättet vissa uppför sig på. Men nu drar jag inte alla öven en kam men i vår skola är de ofta de som skriker och låter typ, men inte alltid.

Hur som haver, hoppasn ni har fått en överblick på vilken typ jag fallen för.

Kommentarer
Postat av: fabian

adam, en badguy? snubben vågar inte gå mot rödljus föfan.

2010-12-19 @ 22:49:08

En åsikt om inlägget skriv då här:

Ert namn:
Lägg mitt namn på minnet?

Meljadress: (bara jag som ser)

Har du en egen blogg:

Vad har du på hjärtat:

Trackback