TANKAR - MIN BÄSTAVÄN

alla har vi någon gång haft en bästis. när man liten var ens bästis personen du spenderade mest tid med i skolan eller på fritiden. det var personen man delade alla sina hemligheter med. bandet mellan en själv och sin bästis kunde vara riktigt barnsligt. ingen annan fick vara med när man skulle leka och man pratade mest om saker som man delade med sin bästis, det kunde göra att andra kände sig lätt utanför.
.
jag har alltid varit en tjej som haft någon vid min sida. det har inte varit många gånger jag har stått själv. bråkat har jag gjort, haft folk i min omgivning som jag ogillar och kommit i konflikter med flera av mina klasskamrater. många kanske tror att bara för jag aldrig har blivit utstött eller fått gå ensam kan jag inte göra det. men så är det inte. på senare tid har jag upptäckt att det är ganska skönt att kunna gå själv i skolan. jag behöver inte ha en vän som jag håller handen i när jag ska gå på toa eller hämta en sak i skåpet. jag har lärt mig att stå på mina egna ben och slutat varit så beroende av andra. och, det är skönt.
.
detta har lett till att jag börjat irritera mig på andra som inte klara av att stå själva utan måste ha någon bredvid sig hela tiden. jag jag kan hålla med om att det är roligare att stå med någon av sina vänner men när man har gått så långt att man inte kan som 16-åring stå själv eller gå till maten ensam har man nåt botten. om bara några månader kommer vi börja på gymnasiet. vi kommer komma in där ensamma och lära länna nytt folk. lära känna sig själv bättre och fördjupa sig i det man gillar mest, jag längtar.
.
just nu har jag många vänner. det tar mycket längre tid för mig att gå igenom korridoren än förut för att jag hälsar på så många. jag har även börjat hälsa på åttor i var skola vilket jag aldrig tidigare gjort. men varför inte liksom? jag har vänner och massa fina i min omgivning och det är jag glad över.
.
på senare tid har jag hittat nya vänner att umgås med. som oftast gör mig glad och som jag älskar att göra saker med. ni som har läst min blogg länge kanske har märkt att jag inte umgås lika mycket med jossan, petra och bella. inte alla samtidigt i alla fall. många har frågat om vi bråkar och det gör vi inte. ur min synvinkel har vi bara vuxit ifrån varandra. det var vi fyra så länge vilket gjorde att jag tröttnade. jag tröttnade på oss, inte på någon speciell. men det vi hade var vänskap och jag ångrar inte att jag umgicks så mycket med de då men just nu känner jag inte för att göra det så ofta.
.
då jag kommit längre ifrån den gruppen har jag hittat nya vänner som jag inte varit lika tajt med som förut som till exempel yassie, daniela, saga, sandra och grabbarna men även amanda, tove och ewelina. jag har jätte kul med de och vill umgås med de ofta eftersom vi har ofta roliga saker vi gör.
.
men det är ingen av överstående som är min absoluta bästa vän. det är gabbi. under de senaste tre-fyra månaderna har vi kommit så otroligt nära varandra på grund av en kille jag gillade. jag blev nere och gabbi hjälpte mig att må bättre igen, vilket hon gör även idag. hon fanns där vid min sida och jag berättade allt för henne, alla mina känslor och funderingar. hon känner mig så väl nu, och finns där dag som natt för mig.
det är så otroligt skönt att ha en vän som inte går i ens skola som jag kan snacka med eftersom vi inte ses varje dag och det kan underlätta. vi tröttnar inte på varandra.
.
hon är min bästa vän som jag litar på mest av alla mina vänner, hon jag går till först om det har hänt något och den jag vet alltid kommer finnas där. hon är underbar, hon är min underbara gabriella. jag älskar henne, för den fantastiska människa hon är. jag älskar henne för att hon visar att hon vill hjälpa mig och för att hon älskar mig. jag älskar henne för jag vet att det kommer vara hennes axel jag kommer kunna gråta emot när något går snett. så gabriella, hoppas du lägger det på minnet: j a g   ä l s k a r   d i g ♥
.

Kommentarer
Postat av: gb

du vet vad jag tycker om dig! <3

2011-05-24 @ 18:24:57

En åsikt om inlägget skriv då här:

Ert namn:
Lägg mitt namn på minnet?

Meljadress: (bara jag som ser)

Har du en egen blogg:

Vad har du på hjärtat:

Trackback